Максималне звездашице

29

Црвена звезда забележила је максималну победу у првом мечу шеснаестине финала ЦЕВ Купа против Допраставе из Братиславе. Главни актер меча била је Ивана Нешовић, која је после слабије игре свог тима на почетку првог али и другог сета, успела „црвено-беле” да извуче кризе.

Звезди је сада за пролаз у осмину финала потребан један сет у Братислави, а већ сада је познато, уколико Звезда избори пласман у наставак такмичења, да ће ривал бити бољи из сусрета Каршијака (Турска) и Шилдрихт (Холандија).

Ратко Павличевић, тренер Црвене звезде је задовољан напустио дворану „Шумице”, после меча са Допраставом:
– Радује ме највише резултат, победа од 3:0. Надам се да ћемо и у реваншу играти као што смо играли и на домаћем терену. Допарастав је искусна екипа, неће нам бити лако, али и у Братислави ћемо ићи на победу – рекао је Павличевић.

Црвена звезда – Допрастав 3:0 (25:22, 25:21, 25:20)

Дворана: „СЦ Шумице”. Гледалаца: 500. Судије: Круномил Ведриш (Хрватска) и Јанакис Сопоклеус (Кипар). Трајање меча: 73 минута.

Црвена звезда: Нинковић 5, Шеварика 9, Живковић 2, Вељковић 6, Нешовић 25, Благојевић 8, Росић (либеро), Бурмаз 1, Исаиловић 1, Јовановић, Ј. Бјелица, А. Бјелица. Тренер: Ратко Павличевић.

Допрастав: Кучјакова 6, Крконова 3, Солипивко 20, Вјестова 1, Пенкова 2, Добра 9, Валачова (либеро), Фригманска, Гоголова 2, Кручивска, Јакабова, Фабриова. Тренер: Марек Ројко.

Претходни текстФантастичан отпор Звезде
Следећи текстИзабрана нова управа