Циљ су три бода

20

Фудбалски клуб Црвена звезда у суботу од 18 часова дочекује екипу Јагодине, у петом колу Суперлиге. Тим Јагодине биће 70. домаћи противник у историјату који први пут игра против Црвене звезде на Маракани.

„Радили смо изванредно ове недеље. Задовољан сам радом свих играча. Прошло је мало времена и боље сам упознао снагу тима. Одиграли смо једну пријатељску утакмицу која нам је показала да Звезда има више квалитета него што табела показује. На том тренинг дуелу било је доста позитивних ствари, па могу рећи да ће у суботу бити неких промена у саставу, али и у игри. Бићу веома задовољан ако на утакмици против Јагодине Звездини играчи покажу оно што су показивали ове недеље на тренинзима. Ми респектујемо сваког ривала, али овај тим треба на свакој утакмици да иде на три бода. Уверен сам да ћемо у суботу први пут славити ове сезоне“, рекао је шеф стручног штаба Црвене звезде Чедомир Јаневски.

Улазнице за утакмицу Црвена звезда – Јагодина продаваће се на благајнама стадиона од 10.30 до почетка другог полувремена по цени 100 динара север, 200 динара исток и 300 динара запад.  

„Желим да напоменем да смо ове недеље радили врло квалитетно и то је мишљење свих мојих саиграча. Битно нам је да задржимо концентрацију, јер је то био проблем у дуелу са Чукаричким. Све ствари успели смо да прихватимо на позитиван начин и у сутрашњу утакмицу улазимо са једним циљем, а то је да одиграмо добро и донесемо клубу три бода“, истиче Никола Лазетић.

Сви они који неће бити у могућности да дођу на стадион ФК Црвена звезда, биће у могућности да прате дуел Звезде и Јагодине путем живог видео-преноса на званичном интернет сајту клуба www.crvenazvezdafk.com.

Претходни текстНисам погрешио што остајем
Следећи текстХоланђани побеђени