Бод са Чукарице

34

Фудбалери Црвене звезде одиграли су нерешено – 2:2 са Чукаричким у 4. колу Суперлиге Србије. Голове за Црвену звезду постигли су Едгар у 67. и Милијаш из пенала у 76. Минуту, а за домаћина стрелци су Вилотић у 65. и Поповић у 87. Са овим ремијем Звезда више није на дну табеле.
 
Пуних сат времена голова није било, а после једног корнера највиши у скоку био је олимпијски репрезентативац Милан Вилотић, који је лопту послао иза леђа Радивојевића.  Реакција црвено-белих овог пута је била брза, а први дати гол после пет примљених у домаћој лиги дело је Едгара. Бразилац, који је постигао први гол за Звезду и у квалификацијама за Куп УЕФА, одлично се снашао у шеснаестерцу противника и изједначио.

Петнаест минута пре краја Звезда је добила пенал, који је у прво вођство у лиги ове сезоне претворио Ненад Милијаш. Ипак, та предност трајала је само десет минута, пошто је Лазар Поповић изборио коначних 2:2 након грешке голмана Радивојевића.
 
ЧУКАРИЧКИ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2:2 (0:0)

ЧУКАРИЧКИ: Исаиловић, Окука, Савић , Вилотић, Пајовић, Стјепановић, Маринковић (од 69. Каличанин), Нађ, Марковић  (од 71. Поповић), Бестер, Агановић (од 59. Бојовић).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Радивојевић, Нинков, Петковић, Томовић, Гај, Богдановић, Марковић (од 86. Пекарић), Милијаш 7, Лазетић (од 60. Тричковски), Короман, Едгар.

Стрелци: Вилотић у 60. и Поповић у 87. за Чукарички, а Едгар у 64. и Милијаш у 69. минуту из пенала за Црвену звезду. Стадион Чукаричког. Гледалаца: 1.000. Судија: Миодраг Гогић (Нови Сад).

Претходни текстРукометаши у Лиги шампиона
Следећи текстИграчи имају квалитет