Избор тренера у току

20

Тек што је промењена управа Кошаркашког клуба Црвена звезда почела је лицитација у београдској штампи око тога ко би све могао да седне на клупу црвено-белих. Међу бројни звучним кандидатима свакако најатрактивније је име Пинија Гершона, израелског стручњака, актуелног селектора Бугарска и бившег шефа стручног штаба Макабија и грчког Олимпијакоса! У групи потенцијалних тренера, према медија, су и Светислав Пешић и Божидар Маљковић, иако је он недавно децидирано тврдио да никада није ни помишљао да седне на клупу КК Црвена звезда. Ипак, у петак се путем видео-линка јавио из Риге и поручио да ће бити „веран војник Звезде“.

– Задовољство ми је да будем поред људи као што су Дракулић и Вучићевић. По повратку из Риге сате и сате ћу посветити Звезди. Моја функција у будућности биће помоћник председника. Сви знамо да сам професионални тренер, само се у то разумем. У тој сфери ћу помоћи Звезди, све док будем слободан – рекао је Маљковић.

Слободан Вучићевић, члан трочлане комисије која сада води клуб, рекао је да ће Звезда имати врхунског тренера, Маљковића или неког другог:
– Имамо резервну варијанту, у опцији је такође врхунски стручњак.

Претходни текстГуровић у Турској
Следећи текстСтанковић остаје