Шампионке!

36

Тенисерке Црвене звезде нове – старе су шампионске Србије. У финалу овогодишњег првенства црвено-беле су са 4:2 савладале „вечитог ривала“ – Партизан. Већ после сингл мечева наше тенисерке су водиле са 3:1 и тада се надзирало да ће пехар остати на Старој Карабурми. То је укупно десети тријумф Звезде у последњих 11 година у домаћим оквирима.

– Сваке године доживљавамо репризу. Само тако нека се настави. Ова победа је слатка скоро као и све претходне титуле које сам скоро и престала да бројима – изјавила је после тријумфа најискуснија у редовима црвено-белих Ана Тимотић.

Одушевљена новом титулом је и тренер Звезде Катарина Мишић:
– Срећна сам због мог хет-трика као шефа стручног штаба црвено-белих. Направили смо одлучну атмосферу з екипи која нам је помогла да пребродимо почетну нервозу и трему и дођемо до тријумфа. Финале је било одлично и поносна сам на играчице како оне најискусније, тако и младе Крунићеву и Мирковићеву које су показале да су поред сингла одличне и у дублу.

Шампионски састав Звезде чине: Ана Тимотић, Ана Јовановић, Миљана Аданко, Александра Крунић, Катарина Милинковић и Марија Марковић.

Претходни текстЧовић на челу
Следећи текстЧетворица за Србију