Јаки тренинзи

52

Фудбалери Црвене звезде почели су припреме у аустријском Бад Тацмансдорфу, кондиционим тренингом којем је претходио разговор тренера Зденека Земана са играчима, који су том приликом упознати са напорним планом рада у следеће четири недеље. Тренинзи чешког стручњака су чувени по високом интензитету, са чиме су врло брзо могли да се упознају и играчи београдског клуба.  Акценат у првом делу припрема биће на стицању кондиције, па су црвено-бели на првом тренингу у Аустрији скоро два сата трчали у јаком темпу, који је наметнуо помоћни тренер Вићенцо Канђелози.

Подељени у неколико група, играчи су девет пута истрчали деоницу од једног километра, уз сталну проверу рада срца, док је Земан пратио рад играча, возећи се на бициклу.
Исти тренинзи играче Црвене звезде очекују и наредна три јутра. Припремама вицешампиона Србије у среду би требало да се прикључе Ибрахим Гај, који се вратио са одмора, као и нова појачања, играчи који су остали у Београду због проблема са визама, Субашић, Стаменковић, Мијаиловић, Вукобратовић, Николић и Перовић.

Досадашњи центарфор Црвене звезде Ненад Јестровић раскинуо је уговор са црвено-белима, годину дана пре истека, али још увек није познато где ће наставити каријеру.
Штопер Ђорђе Туторић и званично је потписао за турски Коџаели, на три године, и тако се придружио беку Душану Анђелковићу, који је раније, такође, постао члан тог турског клуба.
 

Претходни текстГуровић напушта Проком
Следећи текстКапитен ипак остаје