Јуве ипак жели Станковића

30

  Генерални менаџер Јувентуса Жан Клод Блан изјавио је да протести навијача неће утицати на одлуку торинског фудбалског клуба о евентуалном довођењу бившег капитена Србије Дејана Станковића из Интера. Италијански медији раније ове недеље објаивли су да је овај трансфер већ одоговорен и да би Станковић у редове „старе даме“ требало да пређе у наредних неколико дана.
Међутим, тифози клуб из Торина покренули су петицију којом би спречили долазак Станковића, али и било ког другог фудбалера Интера, који је своју 14. титулу шампиона Италије освојио тек пошто је она због лажирања утакмица одузета торинском тиму.
Станковићу је посебно замерено што је био један од гласнијих у прослављању те титуле, а и што је по напуштању Лација 2004. године био на корак од Јувентуса, али се у последњем тренутку одлучио за Интер.

–         Навијачи имају право да изнесу своје мишљење, али клуб мора да одлуке доноси на професионалним основама, да размишља о техничким потребама, цени и другим факторима – рекао је Блан за „Тутоспорт“- Треба нам квалитетан фудбалер средине терена, као и голман. Желимо, такође, да тим комплетирамо до почетка припрема 4. јула…тако да ће следећих седам до осам дана бити изузетно битни за реализацију трансфера.
.
 

Претходни текстСелидба у Аустрију
Следећи текстМилошевић одлази