Дати све од себе

28

Кошаркаши Црвене звезде вечерас (18.00, ТВ РТС) играју реванш полуфинала плеј-офа Суперлиге са Партизаном. Црвено-бели имаће тежак задатак да се опораве од убедљивог пораза у уторак (73:93), стисну зубе и изборе мајсторицу.

– Морамо да одиграмо много агресивније на другом мечу, ако желимо да останемо у игри за пласман у финале. У првој утакмици играли смо благо и то је био главни узрок пораза. Сада морамо да дамо све од себе, и то свих 12 играча, током 40 минута, јер једино тако можемо да надвисимо евролигашку екипу. Верујем да ако тако будемо приступили мечу, можемо да стигнемо до мајсторице – каже плејмејкер Звезде Омар Кук.

И капитен Тадија Драгићевић верује у бољу партију у другом мечу:
– Свако од нас ће се потрудити максимално на другом мечу да покушамо да изједначимо резултат у серији, односно да што скупље продамо кожу. Мислим да можемо да се надамо успеху, јер ова екипа може много боље да одигра од онога што је виђено у уторак – рекао је Драгићевић.

Улаз у „Пионир“ биђе омогућен само онима који имају сезонске карте за утакмице КК Црвена звезда. Црвено-бели су саопштили да је одлука да се не продају појединачне карте донета пре свега како би се испунила Законска обавеза смањивања капацитета и гарантовања безбедности за све учеснике утакмице. Врата хале „Пионир“ биће отворена два сата пре почетка сусрета (16.00).

Претходни текстЊукасл заинтересован за Жигића
Следећи текстМиха одбио Галатасарај