Ново ТВ издање Звездине ревије

42

Четвртак је и, по старом добром обичају, у смирај дана очекује Вас ново издање ТВ емисије „Звездина ревија“.

Централна тема нашег вечерашњег издања је догађај о коме ових дана не престаје да се прича. На „Маракани“ је одржан други хуманитарни концерт у организацији наших Делија, већ традиционална манифестација са које је сав приход намењен помоћи српском живљу на Косову и Метохији. Наравно, наша екипа је забележила сјајну атмосферу која је владала и на великој бини, али и на северној трибини, где су гледаоци на ногама и уз песму и аплаузе пропратили сваког учесника. При том, свако од присутних у публици има разлога за понос јер је куповином улазнице за концерт дао свој допринос овој великој акцији најбољих навијача на свету.

Вечерас у „Звездиној ревији“ погледајте исцрпну репортажу са концерта, али и послушајте шта су нам изјавили Владимир Шавија, Саша Јанковић, Милан Калинић, легендарни Бора Чорба, Бајага…

Наравно, наше камере биле су и у „Пиониру“и у „Шумицама“, где су забележиле пораз наших кошаркаша у првом полуфиналу плеј-офа са Партизаном, али и „освету“ наших кошаркашица у сусрету са црно-белима, преко којих су дошле до нове прилике да се са Хемофармом боре за шампионску титулу.

Били смо и на 86. рођендану Веслачког клуба Црвена звезда-Београд одакле Вам преносимо прелепу слику крштења новог четверца, а испратили смо нашег рукометног аса Ненада Перуничића на двонедељну мисију у Катар.

Такође, потрудили смо се да Вам дочарамо како је било на првом „Меморијалу Радомир Ковачевић“ на коме су кадети и кадеткиње из многих земаља приказали сву лепоту џудоа. Утиске са турнира за чију организацију наш Џудо клуб добија највише оцене пренели су нам први човек српског Савеза Иван Тодоров и наши такмичари који су се окитили медаљама.

„Звездина ревија“, вечерас у 19.15 часова, само на „СОС каналу“!

Претходни текстПораз после велике драме
Следећи текстИгор шампион