Исцрпна анализа

40

Спортски директор фудбалера Црвене звезда Горан Буњевчевић одушевљен је због одлуке Владимира Југовића да се отисне у тренерске воде.

– Уверен сам да би Југовић био феноменалан тренер и била би права ствар када би се прихватио тренерског посла. Био је велики играч, играо је у највећим европским клубовима, врата су му свуда отворена, а тактику има у малом прсту. Још увек се двоуми и видећемо да ли ће преломити и вратити се фудбалу у новој улози – рекао је Буњевчевић.

Судбина тренера Црвене звезде Александра Јанковића још увек је неизвесна, а према Буњевчевићевим речима, све ће бити познато после седнице УО у петак. Јанковић је управи јуче поднео писмени извештај о протеклој сезони.
– Имао сам састанак са Александром Јанковићем, на који је он дошао са исцрпном анализом свега онога што се дешавало од тренутка кад је именован за тренера. У овом тренутку не могу ништа конкретније да кажем, јер било би ружно да причам пре одржавања седнице УО, која је на програму у петак. Том приликом поднећу извештај о протеклој сезони и изнети моје мишљење о смерницама даљег развоја свих спортских структура у клубу. Пошто разменимо ставове по многим питањима, тачно ћемо знати шта нам ваља даље чинити – објашњава Горан Буњевчевић.

Претходни текстБудите са нама уз Космет
Следећи текстНова победа у дублу