Будите са нама уз Космет

54

Одбројавање је почело. Још само мало остало је до још једног великог догађаја у режији наших Делија. У току данашњег дана биће завршене и последњи технички организациони детаљи и – све је спремно за други велики хуманитарни концерт за Косово и Метохију.

Дакле, „Маракана“, уторак, 3. јун, с почетком у 20 часова (капије највећег српског стадиона отварају се сат раније) и – срца свих извођача и посетилаца куцаће заједно за наше сународнике у јужној српској покрајини.

Овим поводом данас је у Медиа центру нашег Фудбалског клуба одржана још једна конференција за медије на којој су саопштени још неки детаљи везани за нову хуманитарну акцију Делија.

„Желим да искористим ову прилику да се захвалим свима који су показали интересовање за ову акцију. Фудбалски клуб Црвена звезда је с великим одушевљењем поздравио ову акцију наших највернијих навијача и за ову прилику им уступио стадион“, поздравио је присутне представнике медија Стефан Ивановић, директор маркетинга ФК Црвена звезда, и потом препустио реч организаторима и извођачима.

Први се, у име Делија, обратио Владимир Шавија.

„Пред нама је други концерт који организујемо и са кога ће сав приход бити намењен помоћи српском живљу на Косову и Метохији. Овом приликом ћу напоменути да се и ова наша акција одвија у договору и под благословом Српске Православне Цркве. На самој приредби очекујемо и представнике наше Цркве, и то из Рашко-Призренске епархије, оца Улемека из манастира Ђурђеви Ступови, а такође и из Храма Светог Саве. Такође, специјални гости током концерта биће око стотинак дечака и девојчица са Космета“, рекао је у уводу Шавија.

О детаљима сутрашњег спектакла…

„Што се тиче листе извођача, она је богатија него прошле године, а њихова имена су довољна гаранција доброг провода. Публику ће сигуран сам одушевити „Бајага и инструктори“, групе „357″, „Неверне бебе“, деца са Космета „Косовски божури“ и „Рашанке“, певаће и Ђорђе Давид, а посебну захвалност дугујемо Бори Ђорђевићу, који се одазвао нашем позиву и потврдио учешће, додуше без „Рибље чпрбе“, иако је недавно имао хирушки захват. Програм ће водити, већ по традицији, глумац Милан Калинић“.

Публика ће бити смештена на северној трибини „Маракане“, испод које ће бити постављена велика бина.

„Покрај бине, где ће се одвијати програм, биће смештен ВИП простор за госте. Уверен сам да ће публика уживати. Позивам људе да дођу у што већем броју јер за само 400 динара могу лепо да се проведу, а на тај начин да помогну Србима на Космету и пошаљу поруку да смо уз њих мислима и срцем свакога дана“.

Реч је потом узео Никола Хаџиниколић, фронтмен групе „357″.

„Велико ми је задовољство што ће наш бенд поново учествовати у овако значајној хуманитарној акцији. Свирали смо и прошле године и било је сјајно, уосталом, ко хоће може да погледа на „Ју Тјубу“. Атмосфера ће бити сјајна, музика такође, тако да позивам све да дођу и својим присуством увеличају ову приредбу и помогну хуманитарну акцију“, рекао је Хаџиниколић.

Карте се по цени од 400 динара продају на благајни „Маракане“. Северна трибина, уторак, 20 часова. Дођите и будите уз српски народ на Космету!

Претходни текстСтарт против Партизана
Следећи текстИсцрпна анализа