Реплика дреса из Барија

116

У Медија центру, одржана је промоција реплика дресова из Барија, у којима је Фудбалски клуб Црвена звезда освојио Куп Европских Шампиона. Дресови ће се наћу у продаји од данас, а могу се купити у „Ред Стар Шопу“ на западној трибини нашег стадиона.

Директор Маркетинга Фудбалског клуба Црвена звезда, открио је да то неће бити једина акција која ће се дешавати у наредним данима.
„Ову годину нажалост обележавамо, у одсуству људи који су јако пуно допринели да Црвена звезда освоји Европу. Због њих, али и због будућих шампиона, имамо велику обавезу да овај датум обележимо на достојанствен начин и да учинимо што више на промоцији овог великог успеха Црвене звезде, како би генерације које долазе имале велики мотив и жељу да наставе да иду тим путевима.

У склопу обележавања седамнаестогодишњице, као и почетка реконструкције стадиона Црвене звезде која почиње у наредним данима, омогућено је навијачима да купе бусен траве са Маракане, а сав приход од тога ће ићи у развој Омладинске школе. И та акција, почиње у четвртак 29. маја испред „Ред Стар Шопа“, а лимитирана серија ће се продавати само 4 дана, тачније до краја недеље.“
Драган Новаковић, Директор компаније „Звезда Форевер“, која је задужена за промоцију и продају опреме са обележјима нашег Клуба, објавио је да ће сутрашња промоција бити одржана у 14 часова у „Ред Стар Шопу“, где ће сви присутни имати прилику да купе реплику дреса, али и да виде реплику пехара из Барија.
 
„Желим да истакнем, велико задовољство што имамо прилику да учествујемо у овом подухвату, који представља подсећање на највећи успех у историји нашег Клуба. Од када постоји наша компанија ово представља највећу акцију, у којој смо имали прилику да ступимо у контакт са свим људима који су 1991. године, учествовале у историјском финалу. Сви они, преко Дике Стојановића па до Просинечког, Савићевића, Бинића и тренера Љупка Петровића, али и сви остали, истакли су велико задовољство и подршку да се на овај начин обележи 17 година од Барија.

Сем „Ред Стар Шопа“ на Маракани, дрес се може купити и у продавници у Краља Милана, као и преко официјалних сајтова Клуба и Делија. Следеће недеље ће кренути и продаја широм Србије.“

Капитен генерације која је тријумфовала на стадиону Свети Никола, Стеван Дика Стојановић, истакао је задовољство што је имао прилику да учествује у овој акцији и да ипак за сутрашњи дан оставља утиске и подсећање на 29. мај 1991.
„Драго ми је што сам био део тима који је спровео овај подухат, којим обележавамо седамнаестогодишњицу тријумфа у Барију. Успели смо да контактирамо све играче који су играли 1991. године и сви су са одушевљењем дали своју сагласност да се њихов потпис нађе на овом дресу.
Са свим бившим саиграчима сам у контакту, као и са тренером Љупком Петровићем који ће сутра бити са нама.“

Претходни текстОпет прекид
Следећи текстПонос и незаборав