Разговор па планови

27

Управа Фудбалског клуба Црвена звезда овог лета имаће пуно посла да појача играчки кадар који ове сезоне није освојио нити један трофеј. Уз доласке нових лица, челници црвено-белих морају да виде и које ће од актуелних првотимаца задржати. Први на списку за разговор је сигурно наш најбољи фудбалер – Огњен Короман. Искусни нападач је потврио да има понуде из иностранства, али и да очекује разговор са руководством Звезде око корекција уговора, после чега ће знати да ли остаје или напушта „Маракану“.
– Имам понуде из Немачке и Кореје, али не журим у иностранство. За добре услове бих отишао, али не и по сваку цену. Волео бих да комплетна екипа остане на окупу, мада знам да је то немогуће. Очекујем разговор са руководством клуба око корекција уговора и тек после тога ћу знати какви су ми планови – поручио је Короман.

Од повратка у српски фудбал почетком 2007. године, Короман је више пута изразио незадовољство стањем у српском фудбалу, а ситуација ни сада није ништа боља:
– Има много прљавих ствари, имам утисак да горе не може да буде. Време је да се држава укључи у решавање, јер проблеми из првенства могу да се одразе и на репрезентацију.

Црвена звезда је сезону завршила на другом месту, и играће у квалификацијама за Куп УЕФА. Окупљање пред сезону 2008/09 заказано је за 23. јун, а припреме ће бити обављене у Аустрији и највероватније Словенији. Утакмице 1. кола квалификација за Куп УЕФА на програму су 17. и 31. јула.

Претходни текстОбрађен захтев Кука
Следећи текстОпет прекид