Ново ТВ издање Звездине ревије

54

Драги Звездаши, поклоници српског спорта!

Као и сваког четвртка, и вечерас Вас у 19.15 часова на „СОС каналу“ чека ново, 30. издање својеврсне ТВ хронике збивања у црвено-белој породици – ТВ емисија „Звездина ревија“.

Уочи расплета у Меридијан Суперлиги, пред последње 33. коло, у којем наши фудбалери гостују Хајдуку у Кули, а Партизан Напретку у Крушевцу, подсетили смо како су црвено-бели прошлог викенда против ОФК Београда стигли до осме узастопне победе.

Наше камере биле су у хали „Пинки“, а потом и на Малом Калемегдану, где је једна сјајна генерација наших кошаркаша – јуниора најпре освојила, а потом знала да прослави титулу првака Србије.

Подсетили смо, наравно, и на друге догађаје који су обележили протеклу недељу: утакмицу наших кошаркашица у Вршцу, неуспешан покушај нашег кик-бокс шампиона Драгана Јовановића да се „венча“ светском круном, као и на велику пажњу коју је изазвао наш сјајни тенисер Виктор Троицки уласком у светски „Клуб 100″.

У центру пажње су и наши атлетичари – и џентлмени и даме освојили су нову титулу првака Србије: у Сремској Митровици су бриљирали скакач увис Милош Теодосијевић, што посебно радује пред Куп шампиона у Португалу, и спринтерка Јелена Суботић, коју смо овог пута представили и из нешто другачијег угла.

А, у току емитовања наше емисије црвено-бели рукометаши прослављају титулу првака у „Шумицама“. Исцрпан извештај са дербија и потом прославе видећете у наредној емисији, а за ову прилику припремили смо Вам причу о нашем најбољем стрелцу међу рукометашима Жарету Пејовићу и нашој рукометашици Данијели Татић, који ускоро заједно, заљублљени и срећни, одлазе у Лисабон.

„Звездина ревија“, вечерас у 19.15. часова, само на „СОС каналу“!

Претходни текстВидић првак Европе
Следећи текстСјај Звезде у дербију