Вратити ауторитет

48

Тренер фудбалера Црвене звезде Александар Јанковић изјавио је да ће његова екипа на предстојећој утакмици са ОФК Београдом имати посебан мотив, јер ће јој она бити последња ове сезоне пред домаћом публиком.


„Улазимо у последњих 180 минута сезоне, односно последњих 90 пред домаћом публиком.
Потрудићемо ће да се освајањем три бода навијачима одужимо на подршци коју су нам пружали читаве сезоне“, рекао је Јанковић на конференцији за новинаре.

„Очекујем да се поврати ауторитет ‘Маракане’, да противници поново стекну поштовање, ако не и страхопоштовање према Звезди. Да буду срећни ако са нашег стадиона оду са минималним поразом“, истакао је тренер „црвено-белих“.

Звезда у последња два кола првенства улази са три бода заостатка за водећим Партизаном, па јој је победа над ОФК-ом неопходна за останак у трци за шампионском титулом.

„ОФК је скуп одличних играча, имају тренера (Михаила Ивановића) кога много поштујем, који је оставио траг у многим српским клубовима. Очекујемо, ипак, победе у два последња кола, а надамо се и киксу Партизана“, рекао је Јанковић, који у дуелу са ОФК-ом неће моћи да рачуна на суспендованог Алехандра Сегунда Кастиља.

Претходни текстАлександров чека
Следећи текстЗаинтересовани за Коромана