Тома Цунами

86

Након фантастичног тријумфа у првенству, одбојкаши Црвене звезде су заслужено стигли у жижу медија. На удару се прво нашао капитен Томислав Докић који је у једном итервјуу потврдио да се због освојене титуле – напио!
– Напио сам се први пут у животу. Пио сам коктеле и зато ми сад није добро!

Потенцијални репрезентативац Србије је открио да је најважнији играч црвено-белих у плеј-офу била – његова бака!
-Недавно сам разговарао са баком и рекао јој да кад год она дође, ми победимо. Она ми је рекла да смо изгубили једном на почетку сезоне, али ја се нисам сетио. Кад смо победили у четвртој утакмици и изједначили на 2:2, обећала ми је да ће ићи на мајсторицу у Крагујевац. Ништа је није коштало, а већ знате какав је био епилог – испричао је Докић.

Докић признаје да од силних обавеза своју талију – баку није стигао да види од финалне утакмице:
– Нисам стигао да одем до ње, али ћу ићи касније. Навикао сам да ме моја Бела части увек после победе у важној утакмици. Још кад сам био мали, кад бих добро прошао у школи, она би ми дала неки новац. Колико има….

Томислав је објаснио како је добио и надимак – „Цунами“:
– Мој бивши саиграч Војислав Шкорић, који је сада у Новој Горици, док смо разговарали о мојој фризури која иде у шпиц рекао ми је да га она подсећа на цунами. Вероватно зато што је прича о томе била актуелна тих дана. Сви су ме тада звали Тома Цунами, међутим, касније су престали. Још једино тренер Жељко Булатовић понекад има обичај тако да ми се обрати.

Докић је поручио и да не жели да иде из Црвене звезде и да сигурно остаје и следеће сезоне:
-Не бих отишао шта год да ми понуде. Желим да играм у Лиги шампиона јер то је супер искуство!

Претходни текстПашански изгубио
Следећи текстЗлатна Јасна најбоља у априлу