Шокирани приступом

26

Тежак пораз у Вршцу поново је пробудио духове на Малом Калемегдану. Кошаркаши Црвене звезде прописно су се обрукали против Хемофарма, због чега челници клуба размишљају чак и о кажњавању. Бранко Ковачевић, спортски директор Звезде је потврдио да управа клуба није била нимало одушевљена залагањем појединаца на утакмици са „фармацеутима“.
-Тачно је да смо били шокирани начином на који су поједини играчи приступили мечу у Вршцу, али није сада време да се доносе исхитрене одлуке. Међутим, неки играчи ипак ће морати да сносе последице због неозбиљности и, рекао бих размажености коју су показали! Зна се колики је Црвена звезда клуб, какву историју носи са собом и колико навијача има, тако да се неке ствари ипак не могу толерисати. Договорили смо се да ствар „преноћи“, а у понедељак имамо састанак на којем ћемо одлучити шта нам ваља чинити – рекао је Ковачевић.

Тренер Звезде Милан Шкобаљ рекао је после утакмице да ни он сам себи не може да објасни шта се догодило:
– Хемофарм се не добија на овај начин, поготово у борби за висок пласман. Хемофарм је добро отворио утакмицу са одличним шутем за три поена и можда нас је то депримирало. Не оправдавам своје играче, чак сам их укорио зато што сматрам да је срамотно бранити боје Црвене Звезде на овакав начин.

Претходни текстПобеднички низ
Следећи текстТрицки стао у полуфиналу