Промене на крају сезоне

30

Спортски директор ФК Црвена звезда Горан Буњевчевић у најавио је медијима да ће бити великих промена на крају сезоне на „Маракани“:

– Упустио сам се у велики изазов звани повратак Црвене звезде на старе стазе успеха, имам тачну визију шта и како би требало да радимо у предстојећем периоду и зато је логично да се окружим људима у које имам неограничено поверење. У међувремену сам се добро упознао са ситуацијом у клубу, прикупио неопходне информације о свачијем раду и непосредно по завршетку шампионата почећу да вучем прве конкретне потезе. То је све што у овом тренутку могу да откријем.

Буњевчевић је за викенд ишао да гледа софијски ЦСКА, заједно с Гораном Василијевићем, који је однедавно шеф скаутинг службе српског шампиона:
– Тачно је да сам путовао у Софију да бих на делу видео двојицу интересантних играча. Упоредо са осталим дневним активностима интензивно се припремамо за летњу фудбалску берзу, на којој планирамо да ангажујемо профил фудбалера који нам је неопходан. Већ имамо неке пикове. Такође, припремамо и трансфер-листу на којој ће се наћи један број играча који нису успели да се наметну, док ће бити и оних који ће негде отићи на позајмицу.

Буњевчевић је и демантовао писање појединих листова да се спрема и тренерска смена:
–  Задовољни смо како ради Саша Јанковић и не размишљамо о његовој смени. Тренутно смо максимално концентрисани на преостале првенствене мечеве и покушај одбране титуле. А онда ћемо се током лета на веома озбиљан начин припремити за следећу сезону.

Спортски директор наших фудбалер је потврдио и да ће у клуб да се врате двојица бивших првотимаца – Стево Глоговац ће бити именован у стручни штаб, док би Драган Мићић још увек активан у дресу Радничког из Обреновца могао да асистира управо свом бившем саиграчу.

Претходни текстПрорадио у право време
Следећи текстЦиљамо сам врх