Чека се нови тренер

36

Кошаркаши Црвене звезде још нису званично добили новог тренера. Мада није би било преговора, искусни Влада Ђуровић поручује да није заинтересован за долазак на Мали Калемегдан.

–  Нико из клуба ме није контактирао, већ сам рекао да сам реч дао челницима ваљевског Металца и да сам потписао уговор на годину дана. Већ почетком маја почињем да радим – каже Ђуровић, који је, не крије да је 12 година чеко позив црвено – белих.

Тако је из трке испао један од могућих кандидата, али према последњим информацијама можда и не треба тражити далеко од новог шефа стручног штаба наших кошаркаша. Наиме, постоји велика вероватноћа да ће привремени тренер, Милан Шкобаљ добити прилику да остане на том месту до краја сезоне. Истина, Шкобаљ не поседује тренерску лиценцу, па би екипу, „водио“ капитен, али само у наредном мечу, против Визуре. Шкобаља од лиценце дели само дипломски испит који би могао да полаже током паузе у Суперлиги због Фајнл – фора НЛБ лиге, па би већ у 7. колу против Војводине (30. април) био и „папиролошки“ главни тренер.

Претходни текстНајављене казне
Следећи текстСписак за Јапан