Опрезност и озбиљност

39

Следећа станица у Суперлиги Србије за кошаркаше Црвене звезде је Чачак, односно гостовање Борцу вечерас (19.00) у 4. колу.

– Очекују нас пуне трибине и амбијент у каквом, осим у Истанбулу и Задру, нисмо имали прилике да играмо – рекао је пред пут тренер црвено-белих Стеван Караџић – Без обзира на све, квалитетнији смо и то морамо да докажемо на паркету.

Звезда је ове сезоне играли против Борца на завршном турниру Купа Србије у Нишу.
– Тада смо их лако победили, али сада је потпуно друга прича. Борац код куће увек игра много боље, а чињеница да су у првом колу намучили Војводину довољно говори. Дакле, има доста разлога за опрезност и максимално озбиљан приступ.

Караџић има пун респект за данашњег ривала:
– Реч је о типичној чачанској кошаркашкој школи, где малтене сви играчи одлично шутирају за три поена. Уосталом, у последњем колу су победили Визуру на Новом Београду после продужетка и стекли неопходно самопоуздање.

Звезда  ће и против Борца поново бити ослабљена:
– Борис Бакић сигурно неће бити у тиму због повреде скочног зглоба. Капитен Тадија Драгићевић добио је ударац у дуелу са Хемофармом, има хематом изнад колена, па ће његово учешће бити неизвесно практично до почетка утакмице.

Претходни текстПетровићева најбоља
Следећи текстМотива на претек