Привикавамо се на терен

39

Одбојкашице Црвене звезде у отежаним условима се припремају за финале плеј-офа Винер Штедише лиге. Изгорела хала нашег Спортског друштва натерало је црвено-беле да тренирају на различитим странама Београда. Ради се у дворани „Спорт Еко“, затим у Хали спортова на Новом Београду, па у Шумицама.

– Ми своја два сата тренинга морамо да одрадимо, па морамо. Мање је важно где ће то бити. Добро је што можемо да користимо дворану „Спорт Еко“, да се привикавамо и на гостујући терен – каже наш капитен Ивана Нешовић.

Како се ближи почетак финалне серије (19. април), расте и напетост…
– Мислим да се то осети, али никако у негативном смислу. Мала тензија постоји, рекла бих позитивна трема, али оно што је увек красило ову екипу је атмосфера. Не бих давала неке исхитрене прогнозе, али мислим да имамо шансе. Показале смо неколико пута ове сезоне каквим квалиететом располаже наша екипа – признаје Ивана.

Морал екипи сигурни ће побољшати вест да је друга Ивана, Исаиловић скинула гипс. Незгодан доскок на утакмици у Панчеву удаљио је репрезентативка Србије од завршног турнира Купа ЦЕВ и борбу за титулу.
– Шта да се ради, одавно сам се помирила са тим. Повреда је дошла у незгодном тренутку, али се надам да чу се брзо вратити на терен. Следи период опоравка, терапије, вежбе и све оно што иде у овом периоду. Видећемо којом ће брзином то ићи, али најважније је да бол више не постоји – не предаје се лако Ивана Исаиловић.

Претходни текстЗвезда ми је много дала
Следећи текстПовратак у колосек