Повратак у колосек

42

Одбојкаши Црвене звезде су успели да савладају у четвртфиналу плеј-офа Војводину резулратом 3:2. Након вођства Војводине у серији 2:1, наши момци су успели да изједначе резултат на 2:2 , и врате се у колосек. Црвено бели ће играти одлучујући меч, мајсторицу у четвртак од 18 часова на домаћем терену у спортском центру „Шумице“.

 „Повратили смо самопоуздање. Добили смо две утакмице на њиховом терену, и то нам је дало психолошку предност. Војводина је имала две меч лопте али није успела да их искористи. Нисмо успели да их победимо четири године на њиховом терену, а сада за само два дана, две победе“, рекао је Драган Станковић, репрезентативни средњак у дресу црвено-белих.

Одбојкаши су спремни, имају предност домаћег терена, али не треба подцењивати госте. Ова утакмица ће бити неизваесна до самог краја.
„Изборили смо мајсторицу, и то је велики успех. Утакмица ће бити мач са две оштрице, и биће веома напето. Играћемо поен по поен, и гледати како да на најбољи начин дођемо до победе. Наши навијачи ће нам пуно помоћи, јер они су ти који нас бодре у добру и злу“, испричао је Станковић.

Претходни текстПривикавамо се на терен
Следећи текстНе тражимо алиби