Далеко је пета утакмица

38

Одбојкаши Црвене звезде вечерас у Новом Саду (19.00) играју меч за продужење сезоне. Војводина у полуфиналној серији плеј-офа Винер Штадише лиге воде са 2:1. Нити један од две црвено-беле екипе није славио на свом терену. Пулени Жељка Булатовића прижељкују да ће исто тако бити и вечерас у „Спенсу“.

– Можда су противници мислили да ћемо се предати, али смо знали да имамо шансу коју треба искористити, јер како су они добили утакмице у Шумицама, тако смо могли и ми. Имамо само малу психолошку предност. Још је далеко пета утакмица, треба прво победити у четвртој – каже репрезентативни средњи блокер Звезде Драган Станковић.

Станковић сматра да треба спустити лопту после сјајне победе у трећем мечу и максимално вратити напим црвено-белима предност домаћег терена, односно пети меч у „Шумицама“.
– Како се приступ лако ћемо осветио Војводини, тако може и нама, уколико на прави начин не приступимо овом мечу. Треба применити исти рецепт као у трећој утакмици, јак и прецизан сервис пре свега. Тада је све много лакше. Ма идемо у Нови Сад да одиграмо још једну добру утакмицу, четврту у континуитету. Такав случај нисмо имали ове сезоне. Уколико то буде довољно за мајсторицу биће одлично, ако не, бар да будемо задовољни – закључује Станковић.

Претходни текстМожемо да славимо поново
Следећи текстТешка ситуација