Седница УО ФК Црвена звезда

32

Управни одбор ФК Црвена звезда одржао је 17. редовну седницу у петак, 11. априла 2008, са почетком у 18, а која се завршила после 21.00.

Члановима УО је представљен финансијски извештај за 2007. годину, као и финансијски план за 2008. годину, припремљен од стране финансијског директора Вере Митин. Ови документи ће бити дати на усвајање Управном одбору након достављања ревизорског извештаја, који се очекује да ће бити завршен до краја месеца.

Везано за иницијативу да се трајно сачува успомена на Прву звездину звезду, недавно преминулог Рајка Митића, чланови УО су се сагласили да тако важну одлуку мора да донесе Скупштина клуба, а Председнику је дато овлашћење да формира комисију која ће припремити ову тему за прво наредно заседање Скупштине. У ову комисију ће бити позвани и представници СД Црвена звезда, представници навијача, као и представници ветерана Клуба.

Чланови УО су упознати и са садржином предлога уговора за извођење припремних радова на изради основне подлоге за терене од вештачке траве, као и са предлогом уговора о сарадњи са Саобраћајним институтом на пословима израде Идејног пројекта инвестиционог одржавања медицинског блока, као и
Идејног и Главног пројекта изградње анкеса за физикалну терапију, чија ће реализација значајно унапредити медицински сегмент неопходан за функционисање спортског сектора Клуба.

Везано за недавно покренут пројекат Чланства у Официјелном клубу навијача ФК Црвена звезда, одлучено је да сви ЈУНИОР чланови (до 15 година) могу бесплатно улазити на све утакмице домаћег првенства (осим дербија) на источну трибину уколико су у пратњи родитеља или друге одрасле особе.

Усвојени су и важни нормативни акти, као што су Правилник о дисциплинској одговорности, Одлуке о висини новчаних казни, Правилник о коришћењу спортске опреме, као и Пословник о раду Управног одбора.

Спортски директор Горан Буњевчевић је чланове УО упознао са својим извештајем о активностима спортско-стручне службе у марту 2008. године.

Поводом актуелне ситуације у ФСС, закључено је да ФК Црвена звезда мора одговорно да се понаша и да да активан допринос изналажењу решења која ће омогућити просперитет фудбала у Србији.

Претходни текстМиловановићев јубилеј
Следећи текстНаграде у низу