Буран веслачки викенд

53

Прошле недеље је завршена чувена Загребачка регата. На којој је учешће узело доста такмичара из наше земље, док је боје нашег клуба бранио једино веслач Милош Томић.

„На трци у Загребу учествовао је само један наш веслач, Милош Томић. Милош је наступио у трци двојаца без кормилара у прошлу суботу, и у четверцу без кормилара у недељу. У конкуренцији 18 чамаца у суботу, Милош је постигао изузетно вредан резултат освојивши друго место иза браће Скелин (сребрна медаља са ОИ у Атини), са заостатком од три секунде. Да напоменем, Милош је „лаки“ веслач, а веслао је у конкуренцији „тешких“ веслача, тако да је резултат тим бољи. Иза себе је оставио све остале Хрватске, Словеначке и Аустријске двојце. У трци, у недељу, у четверцу без кормилара, је са партнерима Гораном Недељковићем, Ненадом Бабовићем и Вељком Урошевићем стигао трећи, такође у конкуренцији „тешких“ веслача“, кратко нам је пренео дешавања из хрватске престонице тренер црвено-белих веслача, Милош Клипа.

Овај викенд биће веома живо што се тиче веслања у Београду. Окупиће се доста такмичара како из земље, тако и из иностранства.

„Овај викенд наш цео такмичарски тим, осим Милоша, који је наступао прошле недеље у Загребу, наступа на првој трци. Трка се одржава у Београду у два дана. Први дан је „I Куп Београда“, а други дан, „Београдска интернационална регата“. Финалне трке оба дана почињу у 12 часова. Пожелимо им срећу“, најавио је буран веслачки викенд у Београду, Милош Клипа.

Претходни текстСамо да ме гуме послуже
Следећи текстМиловановићев јубилеј