Добра припрема за дерби

46

Тренер фудбалера Црвене звезде Александар Јанковић изјавио је после победе над Напретком (5:0) да је охрабрен игром свог тима, који је показао да може да се „дигне“ после лошег резултата.

– Убедљива победа је добра психолошка и резултатска припрема за „вечити дерби. Можемо да будемо охрабрени нашом игром, доказали смо да смо способни да се дигнемо после лошег резултата на утакмици са екипом Младости за који смо сами криви – рекао је Јанковић на конференцији за новинаре.

Шеф стручног штаба српског шампиона је додао да је задовољан како је тим решио одређене проблеме у игри што се одразило на крајњи резулат:
– Екипа је ‘прорадила’, а од нас зависи да ли ће овакве партије да постану стандарне. Увек сам говорио да резултат, посебно у српском првенству, зависи само од нас – истакао је Јанковић.

Упитан да ли ће против Партизана на терен извести исти тим, с обзиром да су посебно добре партије пружили повремени првотимци Бетолигар и Нинков, Јанковић је рекао:
– Дај боже да увек будем у оваквом, па и већем проблему, да се квалитетни играчи боре за своја места у тиму. Екипу нећемо правити на основу противника, чак и ако је у питању меч са Партизаном – поручио је Јанковић.

Претходни текстУбедљива победа
Следећи текстСјајни Пашански