Државно јуниорско првенство

92

Буран такмичарски викенд очекује наше најбоље јуниорске представнике. Краљево ће бити домаћин државног јуниорског првенства (28.03. – 30.03.), на којем је учешће обезбедило три наша најбоља јуниорска такмичара, и то: Вук Јогарчевић, (до 60 Кг); Иван Поповић (до 64 Кг) и Балша Булић (до 75 Кг). Сви у стручном штабу очекују најмање две титуле у Краљеву.
„Наши момци сутра ујутру путују за Краљево, где их очекују мерења и прве борбе, док су субота и недеља термини одигравања полуфиналних и финалних борби. Био бих скроман када бих изјавио да у Краљево идемо искључиво да учествујемо. То никада није био наш стил, момци су сјани борци, вредно су се спремали и логично је да очекујемо најмање две титуле. Моји лични фаворити су Поповић и Булић, чији је напредак у последње време евидентан“, изнео је своја очекивања пред државно првенство у Краљеву, Бранко Димић, тренер јуниора Црвене звезде.
У сениорској конкуренцији је тренутно пауза, али има неко ко ту паузу паметно користи. У питању је Марко Николић, првак Србије у полутешкој категорији, који се вредно спрема за последњи квалификациони турнир за олимпијске игре.
„Марко је у Земуну, у хали Пинки, већ данима се спрема за 6. април и одлазак у Атину, где ће од 07 – 13. априла бити одржан квалификациони турнир за највећу спортску смотру у 2008. години. Будући да је ово његова трећа шанса и да су најквалитетнији такмичари већ обезбедили олимпијску визу, сматрам да су његове шансе велике и да га можемо очекивати у авиону за Пекинг. Наравно, сви ћемо са нестрпљењем очекивати вести из грчке престонице“, завршио је разговор за наш сајт, Бранко Димић.

Претходни текстTурнир у Панчеву
Следећи текстНије све у новцу