Само победа за наставак

44

Кошаркаши Црвене звезде данас (17.00 ТВ Фокс) играју можда и најважнији меч сезоне. У 26, последњем колу лигашког дела НЛБ, црвено-бели гостују у Задру и само их победа оставља у борби за освајање места које води у УЛЕБ куп наредне сезоне, односно што бољу позицију за плеј-оф.

Изабраници Стевана Караџића свесни су да морају да прекину две деценије дугу традицију и коначно славе у Задру, а колико је екипа озбиљно схватила значај тог меча добар је показатељ и то да је већ у петак ујутро чартером отишла у Хрватску.

Добра вест је да се од повреде опоравио Борис Бакић.

– Тријмуф у Задру нам доноси место у УЛЕБ купу, само тако морамо да размишљамо. Имали смо један дан више за припрему од ривала. У Далмацију смо стигли раније, како бисмо се што боље припремили и квалитетније одиграли утакмицу. Борис Бакић је још увек ровит од повреде скочног зглоба, али је у тиму. Надам се да ће бити у могућности да нам помогне. Јачи смо и за Вујадина Суботића. Дуг низ година нисмо добили у Јазинама. Уздам се у наш велики мотив. Биће то нови велики испит за овај тим – о мечу каже Караџић.

Претходни текстСписак репрезентативаца
Следећи текстШири списак олимпијаца