Нема опуштања

44

Крушевац је на ногама. Како и не би када стижу браниоци дупле круне – фудбалери Црвене звезде. Пред данашње гостовање (14.00) Напретку у наставку Суперлиге, капитен црвено-белих Дејан Миловановић каже:

– Никад нам није било лако у мечевима са Крушевљанима. Имали смо неколико лоших искустава, у најсвежијем сећању је јесењи реми на Маракани. Уз то Напредак је повео у Купу и задао нам доста проблема. Очекује нас мотивисан противник и пун стадион, што не мења ништа у нашем приступу утакмици и амбицијама. Сваки нови кикс нас доста удаљава из трке за титулом, а такав луксуз себи не смемо никако да дозволимо.

На старту пролећне сезоне Звезда је пред празном „Мараканом“ лако изашла на крају са „чарапанима“ у Лав Купу Србије. Питање за Миловановића је шта се променило у односу на тај меч:
-Сада нас очекује сјајна атмосфера пред, сасвим сигурно, препуне трибине. Напредак је недавно показао да је одлична екипа, а пред својом публиком ће сигурно бити јачи, спремнији, мотивисанији. На нама је да одиграмо максимално сви и то од првог до последњег минута, јер ће Крушевљани вребати сваку нашу грешку.

Када је у питању формула успеха, убојити везиста каже:
– Рецепт је једноставан. Не смемо себи да дозволимо опуштање слично оном из Куп меча. Уколико први примимо гол имаћемо веома тежак посао. Чуо сам да терен није најбољег квалитета, међутим, какав је нама биће и домаћину. Надам се да ћемо успети да развијемо нашу игру, ако загосподаримо средином терена пут ка победи биће отворен.

Што се тиче кадровске ситуације, Рашковић није у комбинацији за тим због картона, а под знаком питања су Баста и Трајковић.

Претходни текстПовратак у колосек
Следећи текстСписак репрезентативаца