Маратон се наставља

45

Напорна и дуга сезона никако да се заврши за најбоље хокејаше Црвене зведе и Војводине. Маратон у мечу без икаквог такмичарског значаја сe наставља, а играчи се у последњем мечу сезоне селе у Нови Сад. Ипак, разлога за задовољство у нашем табору итекако има, пошто је овога пута наш клуб славио против екипе Војводине у леденој дворани хале Пионир и то са 4:2 (1:1, 1:1, 2:0). Игром и са постигнута два гола истакао се играч нашег клуба Никола Бибић. Овај дуел је привукао једва педесетак гледалаца у дворану.

„Осећамо се веома чудно, мотивацију пред меч смо тражили на све могуће начине, јер није лако припремити екипу за дуел без такмичарског значаја. Ову утакмицу, за разлику од предходне смо одиграли у пуном саставу, али питање је да ли ће то бити случај и у наредном дуелу пошто се већина момака у клубу окренула приватним обавезама, а интернационалци једва чекају на повратак својим домовма“, изнео је своје мишљење о веома чудном систему такмичења тренер хокејаша Црвене звезде Ненад Милинковић.

И поред свих нелогичности који прате овај дуел момци су показали потпуну зрелост на леду.
„Поносан сам на своје играче. Током меча Војводина је чак два пута стизала нашу предност, међутим на крају је наш квалитет пресудио и одлепили смо се на два гола разлике. Све што су моји играчи пружили на терену је доказ напорног рада на тренинзима и евидентан је напредак код играча. Поготво ако се у обзир узме да смо убедљиво најмлађа екипа у лиги са просеком година од свега 23“, завршио је овај разговор Ненад Милинковић.

Претходни текстНема жалбе
Следећи текстЗначајан тријумф