Ново ТВ издање Звездине ревије

48

Пуне 22 године на „Маракани“ и у Звездиној „кући одбојке“ чекало се на нову европску медаљу. Чекало и – дочекало. Ивана Нешовић и другарице протеклог викенда подариле су нашем Спортском друштву, српском спорту, али и европској женској одбојци јединствен, непоновљив доживљај. Храбрим срцем и лепом игром освојиле су наша срца и бронзану медаљу на завршном турниру Купа ЦЕВ. Поред овог великог успеха, оствареног у десет фантастичних сетова, честитке из читаве одбојкашке Европе стижу и у Одбојкашки клуб Црвена звезда – организатору овог перфектног одбојкашког празника. Честитке, по ко зна којни пут, заслужују и наше Делије, које су створиле незаборавну атмосферу у „Пиониру“ и дали велики допринос сјајним играма наших девојака.

Треба ли још да напомињемо шта је централна тема новог издања „Звездине ревије“? Звездине одбојкашице су хит број 1 и позивамо Вас да вечерас од 19.15 часова на „СОС каналу“ још једном одгледате како су Ивана, Бојана, Нина, Наташа, Нађа, Јелена и остале играчице нашег Ратка Павличевића стигле до трећег места у овом  реномираном такмичењу.

Наравно, ту је и хроника клубова, у којој ћете моћи још једном да се подсетите на прошлонедељна дешавања у нашем Фудбалском, Кошаркашком, Стонотениском, Мачевалачком клубу…

А, још једном ћете моћи да уживате и у слици са рукометног дербија Звезда – Колубара и правој егзибицији шампиона. Специјално за Вас о актуелном тренутку нашег Рукометног клуба, али и о наредним акцијама, плановима говоре тренер Ненад Краљевски и први стрелац екипе Жарко Пејовић.

„Звездина ревија“, вечерас у 19.15 часова, само на „СОС“ каналу!

Претходни текстОчекујемо лаганију утакмицу
Следећи текст„Шмуци“ прави на муци