Очекиван резултат

39

Најбољи куглаши Црвене звезде су у оквиру редовног 15. кола државног шампионата боравили у Кањижи, где су изашли на мегдан актуелном шампиону.

„И пре пута у Кањижу свима у нашем табору је било јасно какав посао нас тамо очекује. Нажалост, наше слутње су се обистиниле. Већ на почетку меча првак је поставио ствари на своје место. Коначни резултат од 7:1 (3644:3421 у обореним чуњевима) је био само логичан след догађаја и одраз снага на стазама у Кањижи.“, изнео је своје виђење овог гостовања тренер Црвене звезде, Звонко Матијаш.

Првенство се ближи крају, шта можемо да очекујемо од црвено-белих?
„Ништа се страшно није десило. Овај, помало и очекивани резултат није пуно уздрмао нашу екипу. Сви у нашем табору су свесни да су нам следећи мечеви у првенству, уједно и најважнији у борби за опстанак. Тренутно се налазимо у мирној зони, са конкурентима имамо веома повољан однос од 2:0, што нам даје велику дозу оптимизма. Наравно, то не значи да ћемо се опустити пред наредне дуеле. Повољна околност је и та да сва три преостала дуела у првенству играмо код куће, на Бањици. Посластица за све љубитеље куглања је резервисана за последење, 18. коло шампионата када дочекујемо екипу вечитог ривала Партизана“

Тренер наших куглаша је кратко подсетио и на резултате које су постигли наши првотимци, Сузић и Грујин на појединачном државном првенству, где су оправдали очекивања и пласирали се међу 24 најбоља такмичара у земљи. Турнир најбоље двадесетчетворице биће одржан 29. марта у Панчеву.

Претходни текстБронза – златног сјаја
Следећи текстЗа незаборав