Сутра подсећање на 1976.

45

Заљубљеници у женску одбојку још причају о квалитетним мечевима на фајнал-фору Купа Србије, а већ одбројавају дане до нове посластице – завршног турнира Купа ЦЕВ, који ће се 15. и 16. марта одиграти у београдској дворани „Пионир“.

Част српске одбојке на фајнал-фору брани Црвена звезда, која ће у суботу покушати да преко француског представника Рошевила уђе у финале.

Тим поводом разговарали смо са Аном Аврамовић, генералним секретаром нашег Одбојкашког клуба. Некадашња вишеструка репрезентативка, чланица црвено-беле екипе која је суверено владала југословенском женском одбојком, у интервјуу за сајт нашег Спортског друштва и ТВ издање „Звездине ревије“, испричала нам је како теку припреме за организацију суботњег празника одбојке, али се на нашу молбу подсетила 1976. године кад је са својим некадашњим саиграчицама и сама играла на фајнал-фору Купа шампиона, што је до дана данашњег највећи успех црвено-белих одбојкашица.

Интервју са Аном Аврамовић моћи ћете да прочитате сутра на нашем интернет сајту, али и да га одгледате у „Звездиној ревији“ у четвртак на „СОС каналу“.

Претходни текстЖелимо да победимо
Следећи текстОдличан рад џудиста