Нашим грешкама без два бода

46

Данима су фудбалери Црвене звезде најављивали да је утакмица после дербија најопаснија. Ни два вођства, ни играч више, ни традиција која каже да су црвено-бели до 8.марта 2008. добили све утакмице против Баната, нису били довољни да актуелни шампион освоји три бода у Зрењанину.

– Имали смо контролу готово 80 минута и ипак нисмо успели да дођемо до три бода. Тешко је објаснити шта се издешавало, постигли смо гол на време, касније нам ни играч и гол више нису били довољни за победу – разочаран ремијем против Баната коментарише дешавања од суботе дефанзивац Звезде Ђорђе Туторић.

Против Партизана прекид је био главно оружије наших фудбалера, а управо је из тих ситуација екипа Александра Јанковича два пута поклекла у Зрењанину.
– Оба гола смо примили из прекида на наше глупости. Увек играмо човека на човека приликом прекида и када се деси да неко не испоштује задужења дешавају се овакви пропусти. Недопустиво је да нам се тако нешто деси два пута на истој утакмици, нарочито у ситуацији када имамо и играчку и резултатску предност на терену. Нема оправдања за такве ствари – критикује себе и своје саиграче Туторић.

Ипак, на „Маракани“ не мисле да кикс против Баната одлучује првенство:
– Видим да се већ провлачи прича о томе како је првенство практично решено. До подвлачења црте има још 14 кола, нема сумње да ће бити још много изненађујућих резултата. Партизан чека тешко гостовање у Кули, лако би они могли да изгубе бодове као ми у Зрењанину – закључио је  Туторић.

Спортски директор Горан Буњевчевић није био у прилици да се радује тријумфу на новој функцији у Звездуи:
– Требало је да победимо, али смо нашим грешкама остали без два бода. Примили смо голове из прекида, а на тај начин смо дошли до победе у дербију. Фудбал је то, некад да, некад узме – дао  је своју оцену Буњевчевић.

Претходни текстМаксимално растерећени
Следећи текстЖелимо да победимо