Јевремовић најбоља у фебруару

55

У фебруару су многи црвено-бели спортисти и екипе кренули у походе ка трофејима или завршницама великих такмичења. Фудбалери у одбрану дупле круне победом над Напретком, кошаркаши преко Бенетона у наредну фазу УЛЕБ Купа, рукометаши су већ на старту Суперлиге успели да повећају бодовну предност над најближим пратиоцима, а и одбојкашице су избиле на чело табеле у трци за титулу.

Очекујемо да сви они наставе у истом стилу, а овом приликом подсећамо да на „Маракану“ нова одличја стално доноси и наш Мачевалачки клуб. Под надзором тренера Јована Рајковића стасавају неке нове диве – Љубица Бранковић, Јелена Мијаиловић, Мина Радусиновић и многи други. Прошлог месеца је, ипак, највише засијала Александра Јевремовић, која је на Балканском шампионату у Зрењанину мачем освојила бронзу у екипној и злато у појединачној конкуренцији. Пре две године у Истанбулу била је шампионка међу кадеткињама, а сада је ту титулу одбранила међу јуниоркама и зато је Александра деветнаести по реду Спортиста месеца у избору Спортског друштва Црвена звезда.


 
Александри Јевремовић пакет производа фирме Агримес, једног од сталних спонзора Звездине ревије, уручила је Ивана Павловић, новчану награду у износу од 40.000 динара, предао је Иван Тодоров, генерални секретар СД Црвена звезда, а Специјалну плакету ЗВЕЗДИН СПОРТИСТА МЕСЕЦА добила је из руку Миодрага Николића Рочеа, потпредседника СД Црвена звезда и председника нашег мачевалачког клуба.

Истом приликом уручене су награде добитницима у квизу «Звезда ми је све» који су тачно одговорили на питања из претпрошлог броја Звездине ревије. Дрес ФК Црвена звезда добила је Милена Панић из Лознице од Стефана Ивановића, директора маркетинга ФК Црвена звезда, кошаркашки дрес Соњи Павловић из Београда предао је бек Игор Краснић, дрес рукометаша отишао је у руке Светлане Милошев из Кикинде.

Александра Јевремовић, извукла је нове срећне добитнике и то су Александар Ковач из Београда, Александра Милетић из Прокупља и Невена Ивановић из Ужица.

Претходни текстКалкулације не треба да нас оптерећују
Следећи текстСутра, велики дан