Екипа у доброј форми

29

У недељу почиње плеј-оф хокејашке Суперлиге. Наш тим ће снаге у полуфиналу одмерити са екипом Партизана. Како теку припреме за тај меч испричао нам је секретар клуба Богдан Дабовић.

„Играчи тренирају пуним интензитетом, увежбавају нове тактичке варијанте јер је очигледно да код наше екипе има доста места за напредак. И поред чињенице да ће нам ово бити пети овосезонски дуел са екипом Партизана и да добро познајемо вечитог ривала, увек може и мора боље. Из претходна четири дуела само једном смо изашли као победници, и управо тај меч мора да нам буде одредница како треба играмо и у недељу“.

Други меч полуфинала је заказан за 11. март, док је термин у петак 14. марта остављен за евентуалну мајсторицу, или за први меч финала ако оба полуфиналана двобоја буду завршена након само две одигране утакмице.

„Сви у екипи су здрави и у доброј форми, па су са разлогом нестрпљиви да излете на лед дворане Пионир“, оптимиста је Дабовић, који није пропустио прилику да честита јуниорским репрезентатицима на победама које бележе на Светском првенству и пласману у следећу светску групу.

 „Морам да истакнем пет јуниорских репрезентативаца који су пулени нашег клуба. Они нижу победе са екипом на првенству у Турској, честитам им на победама и пласману у виши ранг такмичења. То је велика ствар за наш хокеј и за њих“, завршио је овај рапорт секретар црвено-белих.

Претходни текстМини припреме
Следећи текстЈачи од свих