Ново ТВ издање Звездине ревије

32

Пре два дана, отварајући свечану церемонију обележавања 63. рођендана СД Црвена звезда први човек нашег Друштва Александар Влаховић рекао је да је Звезди кућа у Србији и да, самим тим, не може да и не сме да занемари тешка времена у којима живимо нити недаће које погађају све наше људе.

Знају то не само људи у Звезди него и сви којима је Звезда у срцу. Зато смо и једно поглавље вечерашњег издања ТВ емисије „Звездина ревија“, која се традиционално емитује сваког четвртка у 19,15 на „СОС каналу“,  посветили гостовању делегације нашег Спортског друштва у Косовској Митровици. Дан уочи рођендана наше спортске породице црвено-бели спортисти, на челу са генералним секретаром Иваном Тодоровим и фудбалском легендом Дулетом Савићем, боравили су у граду на Ибру где су, дружећи се са српским спортистима, омладином и народом јасно поручили да је – Косово нераскидиви део Србије и да ће тако увек бити.

Наравно, још једном ћемо се подсетити на велику победу наших фудбалера у 132. вечитом дербију, како је председник Топлица Спасојевић рекао – најлепшем поклону за рођендан Друштва.

А, како је било 4. марта на самој прослави, ко су  најбољи Звездини спортисти, тренери, пријатељи и клубови у 2007. године, видећете вечерас.

„Звездина ревија“ у 19,15 само на „СОС каналу“!

Претходни текстПразник одбојке
Следећи текстПораз кошаркашица