Искуство победило

24

Наше рукометашице су и поред великог отпора који су пружиле током меча очекивано поражене од сјајне Кикинде, и то уибедљиво са десет голова разлике.

Можда и кључни разлог високог пораза је што су црвено-беле пропустиле да реализују три седмерца, после чега је домаћа екипа додала гас. Ипак, ученице доктора Жерајића немају за чим да жале. Меч са фаворитом за титулу добра је припрема за наредне, много битније утакмице у којиома треба тражити бодове за опстанак у Суперлиги.

„Ми нисмо имале шта да изгубимо, улог је за Кикинђанке био много већи. Играле смо добро, иако је на страни ривалки био и домаћи терен, и искуство, пошто су све играчице и по десет година старије од нас. На крају је то и пресудило, а није незанемарљиво ни што су судије биле помало наклоњене лидеру“, каже наш пивот Драгана Цвијић. „Наше време тек долази, уверена сам да ћемо наредне сезоне, кад прикупимо искуство и усавршимо нашу игру, бити у самом врху“.

Дворана: Језеро. Гледалаца: 300. Судије: Мошорински и Панџић (Зрењанин). Седмерци: Кикинда 4, Црвена звезда 8. Искључења: Кикинда 12, Црвена звезда 8 минута.

КИКИНДА: А. Мишковић (11 одбрана, седмерац), Грубић 3, Т. Мишковић 7, Алексић 4, Штевин 11, Грујић 1, Смиљић, Чретник, Ранчић, Степановић 2, Вамош, Јездић (1 одбрана, седмерац), Рајовић 7.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Павловић, Алексић, Лукић, Јовановић 5, Мрдаковић, Поповић 3, Филиповић 2, Лишчевић 4, Чолић (10 одбрана), Николић, Цвијић 9, Живковић (2 одбране), Татић 2, Луковић.

Претходни текстШанса младим играчима
Следећи текстЗадржале прву позицију