Веома тежак задатак

21

Кошаркаши Црвене звезде нису поштено ни имали времена да анализирају пораз у „вечитом дербију“, јер већ данас опет морају на терен. У првом мечу шеснаестине финала УЛЕБ купа црвено-бели дочекују Бенетон (18.00 ТВ РТС 2). Тренер наше екипе Стеван Караџић изјавио је да ће главни задатак бити зауставити игру „два на два“ Италијана.
 
– У овом тренутку Бенетон нема добре резултате у италијанском шампионату, па су им све амбиције усмерене ка УЛЕБ купу. Пред нама је веома тежак задатак, а главни циљ биће да спречимо њихов пике н’рол – објаснио је Караџић

Звезда опет има кадровских проблема јер због лома носа Мирко Ковач још није спреман, док ће ровити Стивен Марковић бити у екипи. Бек црвено-белих Марко Цветковић  се не осврће на недаће и тврди да је форма екипе у узлазној линији.
– Нисмо имали много времена да се спремимо за меч са Бенетоном, али морамо да посао одрадимо максимално озбиљно. Евидентно је да нам је форма у узлазној линији, поготово игра у одбрани, па ћемо покушати прво да добијемо утакмицу, а онда и да размишљамо о што већој разлици пред реванш – поручује Цветковић.

Због непромењене деликатне ситуације у земљи, а у циљу испуњена Законских обавеза гарантовања безбедности за све учеснике утакмице шеснаестине финала УЛЕБ купа Црвена звезда- Бенетон, кошаркашки клуб Црвена звезда приморан је, после консултација са државним институцијама и организаторима такмичења, да донесе одлуку да и овога пута не продаје појединачне улазнице за утакмицу.

Тако ће улаз у халу „Пионир“ бити омогућен само гледаоцима са претплатним картама КК Црвена звезда за сезону 2007/08. Због деликатне ситуације у земљи, челници УЛЕБ званично су најавили да ће са посебном пажњом пратити дешавања током утакмице. Врата дворане биће отворена у 16 часова, а кошаркашки клуб Црвена звезда позива све посетиоце на спортско и фер навијање.

Претходни текстКултура понашања
Следећи текстИталијан бољи од Пашанског