Нема опуштања

19

Кошаркашице Црвене звезде настављају са устаљеним ритмом утакмица субота-среда. Сутра у „Шумицама“, у оквиру домаће Суперлиге, на реду је још једна вечита кошаркшка прича – црвено-беле дочекују екипу Партизана. Екипа тренера Буквића је велики фаворит, али…

„Не смемо ниједног тренутка да се опустимо. Јесмо фаворити, и то велики, али кошаркашице Партизана сигурно имају велики мотив у овој утакмици. Уосталом, ове сезоне једном су нас већ изненадиле и зато морамо да заиграмо најбоље што можемо и обрадујемо наше навијаче. Не волим да обећавам победу, али верујем да ћемо освојити нове бодове“, каже сјајна Нина Богићевић.

Почетак утакмице је у 16.30 часова. Наше играчице би волеле да публика дође у што већем броју, бољи позив од дербија и чињенице да у последње време заиста добро играју није ни потребан.

Што се тиче Суперлиге, Звездине амбиције су добро познате.
„Циљ смо зацртале још пре почетка сезоне и идемо ка њему. Желимо титулу“.

Пласман на „фајнал-фор“ АБА лиге, међутим, није известан.
„По квалитету место нам је на завршном турниру. Видело се то и прошле суботе, кад смо убедљиво савладале Будућност. Нажалост, изгледа да то није пресудно. Боримо се за четврто место са Рагузом, који је чудесно лако савладао екипу Госпића, а нешто ми говори да ће тако бити и у последњем колу са шибенским Џолијем. С друге стране, нас очекују два дуела са хрватским екипама – најпре Медвешћаком, па са Госпићем. Остаје нам да до краја идемо на победе и надамо се чуду и – правди“, каже Нина Богићевић.

Претходни текстУспешни и у иностранству
Следећи текстПријатељска против Вардара