Генерална проба

25

Фудбалери Црвене звезде савладали су словачку Артмедију са 1:0 у пријатељској утакмици у склопу припрема на Кипру. Стрелац једног гола у Аја Напи био је Огњен Короман у 36. минуту.
– Добра утакмица против доброг противника кога води тренер европске репутације. Господина Вајса добро познајем још из Русије, када је водио Сатурн. Артмедија је тврда и борбена екипа са пуно високих играча али мислим да смо могли да постигнемо још који гол – описао је меч Александар Јанковић.

Тренер црвено-белих је похвалио игру својих пулена:
– Задовољан сам игром, кретањем и ангажовањем играча, нарочито у првом полувремену када смо потпуно контролисали игру. Додуше, тада смо играли низ ветар који је један специјални фактор на Кипру. У другом полувремену смо мало пали, али је разлог био тај што смо играли против једне овако спремне екипе.

Што се тиче појединачних оцена, Јанковић је рекао:
– Не бих издвајао ниједног играча. Томовић који је први пут играо у овој конкуренцији се добро снашао. Заслужено смо победили и утакмици која представља генералну пробу пред даље такмичење и настављамо у добром расположењу“
У последњем мечу треће фазе припрема Звезда данас игра са Локомотивом из Софије.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ранђеловић, Баста, Броновицки, Туторић, Томовић,Миловановић, Кастљио, Милијаш, Короман, Рашковић (од 73. Бурзановић ), Јестровић (од 77. Баркос).

АРТМЕДИЈА: Каменар, Шчинеге, Чишовски, Чвирик, Ђурица, Фодрек, Гуеде, Халенар, Козак, Мраз, Салата. Играли су још: Оравец, Клебер и Пирошка.

Претходни текстТроицки без финала
Следећи текстНадамо се успеху