Даћемо максимум

28

Да се не би успавали за необичан термин „вечитог дербија“ кошаркаши Црвене звезде већ два дана тренирају преподне како би били спремни да сутра (12.00, ТВ Фокс) пруже свој максимум против фаворизованог Партизана у 21. колу НЛБ лиге.


 
– Радили смо јуче и прекјуче у време када је меч заказан како би се навикли за недељу – каже за сајт СД Црвена звезда капитен Тадија Драгићевић – Мало је чудно што ћемо меч играти ујутро, али како је њима, тако је и нама. Знамо добро како играју црно-бели, недељу дана се спремамо за овај меч и уверен сам да нећемо разочарати наше навијаче.

Поново Звезда неће бити комплетна, Мирко Коваче сигурно неће играти јер је поломио нос у полуфиналу Купа Радивоја Кораћа у Нишу?
– Ковач је дефинитивно аут, а још неколико играча није тренирало последњих дана јер су били болесни. Шта је ту је, колико год да нас има, даћемо свој максимум, па шта буде – објашњава миљеник „делија“.

Кључ успеха је…
– Пре свега успоставити нашу игру, што значи да лопта иде што брже и да успоставимо наш добро познат шут споља. У одбрани зауставити Николу Пековића који је њихов највећи ослонац у нападу. Међутим, најбитније је да оставимо срце на терену – поручује увек расположени Тадија.

Претходни текстЗадовољан због победе
Следећи текстПашански поражен