Ново ТВ издање Звездине ревије

33

Вечерас, у 19.15 часова, као и сваког претходног четвртка, на „СОС каналу“ чека Вас „Звездина ревија“, недељна ТВ емисија која прати дешавања у клубовима Спортског друштва Црвена звезда.

У вечерашњем, 16. недељном издању „Звездине ревије“, гледаћете:

– Како су се прошле недеље у Музеју Фудбалског клуба бројни „звездаши“ свих генерација опростили од Зорана Антонијевића, нашег Жоте, члана чувене генерације која је била страх и трепет за све екипе некадашње Југославије, али и Европе, потом и тренера који је раме уз Љупка Петровића и Владицу Поповића водио наше фудбалере до крова Европе и света.

– Боравили смо у Скопљу, где смо срели Митка Стојковског, јунака победе над Партизаном у оном чувеном стотом, ђурђевданском дербију. Митко се и данас радо сећа година проведених на „Маракани“.

– Видећете прилог са мачевалачког спектакла „Стар куп“ на којем је наш клуб као организатор довела најбоље светске такмичарке у флорету. Међу „свим звездама“ појавила се и талентована „Звездашица“, кадетска првакиња Србије, Јелена Мијаиловић, која нам је изнела утиске с овог такмичења

– Потрудили смо се да вас подсетимо на утакмице које су прошле недеље играли наши ватерполисти, хокејаши, рукометашице… Разматрали смо узроке тешког пораза кошаркашица у Цељу и разговарали са Ненадом Максићем, повратником у наш Рукометни клуб, о предстојећем наставку Суперлиге, Звездиним и његовим личним амбицијама, стању у српском рукомету…

– Одржан је још један традиционални избор за Спортисту месеца нашег Спортског друштва. Једногласно, најбоље у јануару биле су наше одбојкашице, а међу њима сјајна коректора Марта Дрпа. Уз разговор са нашим лауреатом видећете и шта о актуелном тренутку Одбојкашког клуба Црвена звезда кажу Мартине саиграчице Нина Росић и Наташа Шеварика, као и њихов тренер Ратко Павличевић.

„Звездина ревија“, вечерас у 19.15, на „СОС каналу“!

Претходни текстПотребна нам је победа
Следећи текстПротив Радничког у полуфиналу Купа