Звездаши тресу мреже

38

Протеклог викенда обрадовали су нас наши фудбалери – бивши првотимци Црвене звезде који су сада носиоци игара многих европских клубова. У једној од најјачој европских лига – немачкој Бундеслиги, опет је прорадио Марко Пантелић, који је био двоструки стрелац за Херту у победи на гостовању у Штутгарту – 3:1.

После оваквог, сјајног издања нашег бившег центарфора берлински „Курир“ је донео текст под насловом „Панта је фудбалски бог“ и подсетио да је од 22 поготка Херте у овој сезони сам постигао – чак 13.

Много разлога за задовољство имају и Дарко Ковачевић и Предраг Ђорђевић, који су у победи Олимпијакоса у гостима над Панионисом од 4:0, у 20. колу првенства Грчке, постигли три поготка – Ковачевић два, и то у 5. и 53. минуту, а Ђорђевић један, у 27. из једанаестерца. Пирејски црвено-бели и даље воде шампионску трку са Панатинаикосом, за којим тренутно заостају два бода.

На крају, само две недеље пошто се растао са „звездашима“ у Израелу, Марко Перовић је дебитовао у дресу Базела и – био стрелац. Лидер швајцарског првенства је на свом терену савладао Ксамакс са 3:0, а Перовић је погодио мрежу у 90. минуту.

Претходни текстНема лаких ривала
Следећи текстВучинић на целу Стручног савета