Борба за финале

50

Није било превише времена у табору кошаркаша Црвене звезде да се анализира елиминација Бораца у четвртфиналу Купа Радивоја Кораћа јер је већ данас (17.30) на програму полуфинале. Ривал у Нишу је добро познат – Хемофарм. Тајни нема са обе стране, добро су познате све тактичке замисли екипа, као и амбиције – наставак борбе за трофеј.

– Меч са Борцем одрадили смо професионално, баш као што сам и желео, нисмо оставили дилему да може да дође до евентуалног изненађења – каже тренер Звезде Стеван Караџић. – Сигурно да не могу да будем задовољан оним што се догодило са Стивеном Марковићем. Једноставно, лоше је наскочио и зглоб није издржао. За сада је његов играње у данашњем мечу неизвестан, али се надамо најбољем. Зглоб је снимљен и нема ни говора о прелому, већ је реч о дисторзији зглоба. Он је за нас веома важан играч, јер је практично једина алтернатива Куку на месту плејмејкера.

О ривалу у полуфиналу Караџић има само речи хвале:
– Током ове сезоне два пута смо се састали са Вршчанима и резултат је 1:1. Успели смо да их изненадимо у првом колу у Вршцу, а они су нас поразили у „Пиониру“. Реч је о најквалитенијој екипа у Србији уз Партизан. Куп је тешко такмчење и фаворит увек не мора да победи. Препуштамо ту улогу Хемофарму, али се надамо да имамо довољно квалитета који би могли да нас одведу у финале Купа Кораћа!

Претходни текстВиктор храбри
Следећи текстВажна победа