Ново ТВ издање Звездине ревије

34

Четвртак је и знамо да ћете се бар једном у току данашњег дана упитати шта Вам доноси вечерашња ТВ емисија Ваше и наше „Звездине ревије“.

Зато смо ми ту. Не само да Вас речју и сликом на интернет сајту www.sd-crvenazvezda.net упознајемо са актуелностима из бројних клубова црвено-беле породице или да камером забележимо занимљиве прилоге са „Маракане“, „Пионира“, „Шумица“… свих других спортских објеката где наши спортисти проносе славу Звезде, већ и да Вас редовно обавештавамо, подсећамо на сва наша издања која се баве промоцијом Црвене звезде. То је наша обавеза, али још више задовољство.

А, вечерас у 19.15 часова на СОС каналу, „Звездина ревија“ Вам доноси:

– у склопу обележавања пола века од Минхенске трагедије, у којој је живот изгубило осам фудбалера Манчестер Јунајтеда који су се враћали из Београда са утакмице са Црвеном звездом, емитоваћемо делове филма „Пријатељи заувек“, који је Звездин Маркетинг урадио поводом 45-годишњице од овог тужног догађаја. Овом приликом, видећете и изводе из разговора са Владицом Поповићем, нашим прослављеним фудбалером, потом тренером, а сада чланом управе, који је те 1958. године одиграо два незаборавна сусрета са „Безбијевим бебама“.

– док наши фудбалери већ вредно раде у Аја Напи и спремају се за контролне утакмице на „острву сунца“, подсетићемо како је било приликом њиховог повратка из Израела, шта су на промоцији рекле наше придошлице Нинков и Блажић, као и шта тренер Јанковић и првотимац Баста мисле о наставку сезоне

– у редовној рубрици „хроника клубова“ видећете прилоге о нашим кошаркашима и кошаркашицама, рукометашима и рукометашицама, а овог пута више места одвојили смо за тешку ситуацију која је притисла наш Ватерполо клуб

– најлепше увек остављамо за крај, а то је за ово издање „Звездине ревије“ прича о нашим одбојкашицама које су елиминацијом Албасетеа потврдиле да су апсолутни европски хит. Црвено-беле су на „фајнал-фору“ Купа ЦЕВ, а одмах после великог успеха и победе у Шпанији управо смо ми наговестили да би завршни турнир могао да се одигра у Београду!

„Звездина ревија“, вечерас у 19.15 на „СОС каналу“!

Претходни текстТакмичење галија
Следећи текстКомеморација Жоти Антонијевићу