Дали смо максимум, али смо и грешили

36

Одбојкаши Црвене звезде не могу да прежале елиминацију од естонског Селвера у осмини финала Челенџ купа. Желели су пред домаћим навијачима црвено-бели да се изборе за останак у Европи, али су гости у „златном сету“ били ипак прибранији и сконцетрисанији.

– Нисам незадовољан нашом игром. Заиста смо пружили добру партију. Међутим, они су имали предност из првог меча што им је дозвољавало да у другом и поготову трећем сету калкулишу. Стварно смо дали свој максимум, међутим поједине грешке у одлучујућим тренуцима Естонци у кажњавали и на крају остаје нам жал што се нисмо сјајној подршци „делија“ одужили даљим пласманом. Искрено, више ми је жао због њих, него због нас што нисмо отишли у четвртфинале – каже један од најбољих у редовима Звезде Милош Терзић.

Сличног мишљења је и техничар Стефановић:
– Тужни смо због елиминације, али уздигнута чела завршавамо такмичење јер смо пружили неколико сјајних партија. Селвер је добра екипа, што су и показали у првом мечу. Имају шест стандардних репрезентативаца Естоније у својим редовима. Не би било не заслужено да смо ми прошли, међутим и они су показали да имају места у четвртфиналу.

Претходни текстКошаркашице размишљају о победи
Следећи текстАдо на проби