Више играча на трибинама

51

Нису ватерполисти Црвене звезде претерано расположени да кометаришу тежак пораз од Партизана (18:4). у „вечитим дербију“, већ су мисли окренули следећем противнику. Времена за размишљање и дубље анализирање нема јер црвно-бели сутра на Ташмајдану гостују (20.30) Београду у 4. колу Суперлиге. Још један градски ривал је директан противник за висок пласман, што довољно говори о важности меча.
 

– Партизан је много јачи и када смо комплетни, а шта тек да кажемо када већи део утакмице играмо са најмлађим првотимцима – каже за сајт Спортског друштва тренер наших ватерполиста Дејан Јововић – Црно-бели иду на титулу у Евролиги, а наше место је ипак борба за екипама из домаће лиге. Већ сутра против Београда морамо да покажемо колико заиста вредимо, јер нам су нам они, уз Студент главни ривали за жељено друго место у Суперлиги.

Кадровски проблеми ће поново бити главна тема уочи утакмице?
– Видели сте да смо против Партизана на трибинама имали квалитетније играче него у базену. Нисам сигуран на кога ћу од њих моћи да рачунам против Београда. Најпотребнији ми је искусни Влада Марковић који ће вероватно под блокадом у воду. Томашевић је прекршио клупску дисциплину и то морам да решим. Радојичић сигурно не може да игра, а видећемо шта је са Латковићем. У сваком случају, немамо куд, морамо на победу како би направили разлику у односу на наше ривале – поручује Јововић. 

Претходни текстОтказан меч са ЦСКА
Следећи текстПојачања на Маракани