Идемо на титулу

25

Финансијска криза у Ватерполо клубу Црвена звезда итекако се осетила у екипи уочи дербија 2. кола Суперлиге Србије, међутим квалитет изабраника Дејана Јововића никако није могао а да не изађе до изражаја против Студента 7:4.

– Због добро познатих проблема ушли смо доста нервозни у меч. Зато смо на почетку и губили. Већ крајем друге четвртине ствари су полако дошле на своје место. У сваком случају није било лако, поготову јер смо играли без повређених Марковића и Радојичића. И са њима двојицом имамо мањак играча у ротацији, тако да смо морали сви да запнемо да би остварили победу. Ипак, руку на срце боља смо екипа у односу на Студент, што се на крају и видело – детаљно анализира други тријумф у Суперлиги Иван Вуксановић.

Времена за одмор нема пуно јер већ у среду Звезда гостује моћном Партизану.
– Шта рећи осим да црно-бели иду на титулу у Евролиги! То довољно говори о каквом је саставу реч. Без обзира ми се на Бањици нећемо унапред предати. Даћемо свој максимум, па ћемо видети за колико је то довољно. Велики је хендикеп одсуство Марковића и Радојичића, али шта је ту је, борићемо се до краја – поручује Вуксановић.

Претходни текстПораз од Спартака
Следећи текстПашански у Чилеу