Прејаке Шибенчанке

70

Кошаркашице Црвене звезде поражене су у 12. колу НЛБ лиге. Своје евролигашки квалитет још једном су, у дворани „Шумице“, демонстрирале играчице екипе Шибеник Џоли, које су декласирале црвено-беле са 88:60. Изабранице Драгомира Буквића нису имале много шанси, јер су током целог меча биле у резултатском минусу. Искусна и квалитетна екипа Шибеника већ на полувремену је имала убедљиву предност – 43:27.Већ тада је било јасно да ће се у Далмацију вратити са новом победом у коферу. Тренер Драгомир Буквић није желео превише у игру да уводи Бранкицу Хаџовић, која је имала проблема са лакшом повредом.


  
Најефикаснија у редовима наше екипе била је капитен Јелена Велиновић са 16, а пратила ју је Дуња Прћић са 15 поена. Од гошћи , истакле су се Анђа Јелавић са 23 и сјајна Американка Диксон са 21 поеном.
 
Црвено-беле су добиле ново појачање на позицији плејмејкера, Американку Алексис, која би требало  да дебитује на следећем мечу.
 
Црвена звезда: Поповић, Пешовић 11, Вукоје, Жупанчић 3, Богићевић 7, Велиновић 16, Грујић, Прћић 15, Мусовић 3, Хаџовић, Роглић 5. 

Претходни текстПорази као искуство
Следећи текстКанонада у дербију